Friday 29 March 2019

Eenvoudige manieren om Gmail-foutcode 502 te verwijderen

De foutcode 502 is onlangs de meest voorkomende fout die elke Gmail-gebruiker tegenkomt. Deze fout is in feite een mislukte reactie gedetecteerd door een server van een andere server. Er zijn verschillende factoren die deze fout genereren, de oorspronkelijke server is niet traceerbaar, de server is offline of onder onderhoud, de firewallinstellingen veroorzaken de storing, etc. Om van deze fout af te komen, kunt u op elk moment vertrouwen op onze Gmail-ondersteuning.


  • Sommige methoden worden hieronder gegeven die een aantal instructies zullen geven om dit voor altijd op te lossen. U kunt volledig vertrouwen op deze stappen omdat ze zijn opgelost door niemand minder dan ons Gmail technische ondersteuning team.
  • U kunt altijd proberen de webpagina te verversen door naar de URL-balk te gaan.
  • Sluit uw browser en op welke u Gmail gebruikte. Open het opnieuw. Deze methode is eigenlijk erg populair bij de gebruikers en meestal doet het werk
  • We raden onze klanten altijd aan om de cache en cookies uit uw browser te verwijderen. Door deze bestanden te verwijderen, maakt u enige last van uw browser vrij en kan dit probleem volledig worden opgelost
  • Als u in alle bovenstaande methoden een storing ondervindt, kan de veilige modus van de browser u altijd helpen.
  • Het is zeker de moeite waard om je browser te gebruiken in standaardinstellingen en zonder add-ons. Meestal kan dit probleem in enkele seconden worden opgelost.
We hopen dat deze methoden je zullen helpen bij het oplossen van dit probleem en vooral dat het geen muziektijd vereist en bovendien zijn ze heel gemakkelijk te implementeren. Er zijn kansen dat je zelfs na het gebruik van deze fout niet van deze fout af kunt komen, in dat geval kun je ons bellen op ons officiƫle Gmail-ondersteuningsnummer +32-63680276 en we zullen ervoor zorgen dat je een oplossing ontvangt zoals spoedig mogelijk.