Sunday 7 April 2019

HOE AANMELDEN VOOR GMAIL-ACCOUNT

Wilt u hulp bij het aanmelden voor Gmail? Maak je geen zorgen; hier leert u de eenvoudigste methode om dit in snelle stappen te doen. Om met het Gmail-account te beginnen, hebt u alleen een goede internetverbinding naar uw apparaat nodig.

Laten we beginnen:

Stap 1. Open de Google-webpagina in uw browser en typ Gmail Sign In in de adresbalk.
Stap 2. Druk op de knop Enter. Je ziet een lange lijst met resultaten in je browser. Kies de juiste optie om naar de officiele aanmeldingspagina van Gmail te gaan.
Stap 3 Kies 'Aanmelden voor Gmail' onder het aanmeldingsvak en ga naar de volgende stap.
Stap 4: Vul alle vereiste gegevens in om een account te maken. Controleer de beschikbaarheid voor uw gewenste loginnaam. Maak een sterk wachtwoord dat zowel hoofdletters als kleine letters, cijfers en speciale tekens moet bevatten.
  • Een gebruiker kan op wachtwoordsterkte klikken om te leren hoe u een wachtwoord kunt instellen.
Stap 5: Selecteer een beveiligingsvraag en beantwoord deze. Vul ook een woordverificatie-item voor antispam in en selecteer het vakje met de tekst "Ik ga akkoord" onder het gedeelte "Servicevoorwaarden". De gebruiker wordt verplaatst naar een welkomstpagina met meer informatie over Gmail.
Stap 6: Klik nu op "Ik ben klaar. Show Me My Account "om te beginnen met uw Gmail-account. Je ontvangt een inleidende e-mail van het Google-team om meer te weten te komen over de functies van Gmail.
Stap 7: leer meer over functies van Gmail door uw dashboard te verkennen.

Over gebruikersnaam:

Wanneer u uw gebruikersnaam invoert op het moment dat u een account aanmaakt, is het mogelijk dat de gebruikersnaam die u probeert te gebruiken al door iemand is gebruikt. In dat geval zal Gmail u enkele andere namen voorstellen waaruit u kunt kiezen.

Laat Gmail Klanten Ondersteuning Nummer +32-63680276 team u helpen met betrekking tot uw problemen met betrekking tot deze e-mailservice. Het team kan u de beste oplossing bieden voor elke technische fout die de productiviteit van uw werk belemmert.

Voor meer informatie: neem contact op met Gmail-ondersteuning Belgie.